Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ειδη Συσκευων Υγραεριοκινησης & Κοστος

Οι συσκευες υγραεριοκινησης εφαρμοζονται σε ολα τα βενζινοκινητα αυτοκινητα, ειτε ειναι συμβατικα ειτε ειναι καταλυτικα. Υπαρχουν διαφορα ειδη συσκευων υγραεριοκινησης οι οποιες αντιστοιχουν στον εκαστοτε κινητηρα (οπως αμεσου ψεκασμου, full injection ή συσκευες υβριδικων). Με βαση αυτην την κατηγοριοποιηση, ακομα και αν αλλαξετε αυτοκινητο μπορειτε να μεταφερετε την συσκευη, αν το αυτοκινητο σας ανηκει στην ιδια κατηγορια.

Ολα τα συστηματα υγραεριου τοποθετουνται διχως να αλλαξει κατι στο συστημα βενζινης. Με αυτον τον τροπο επιτρεπεται η χρηση οποιουδηποτε συστηματος επιθυμειτε καθε φορα, το οποιο οριζετε εσεις οποτεδηποτε μεσω ενος διακοπτη.

Ολα τα συστηματα  υγραεριοκινησης, εκτος απο το κυριως συστημα (εγκεφαλος, ρυθμιστης πιεσης, σωληνωσεις κλπ)  περιλαμβανουν και τη φιαλη αποθηκευσης του καυσιμου, η οποια εγκαθισταται ειτε στο χωρο για τις αποσκευες ειτε στο χωρο της ρεζερβας.

Το κοστος εγκαταστασης ενος συστηματος υγραεριοκινησης εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το ειδος της συσκευης και που θα χρησιμοποιησετε. Καλο ειναι να επιλεξετε συστημα απο μια αναγνωρισμενη εταιρια ωστε να εχετε περισσοτερες εγγυησεις. Απαραιτητο ειναι να κανετε την τοποθετηση σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο, που διαθετει δηλαδη ολα τα απαιτουμενα νομιμα πιστοποιητικα, ωστε να ειναι απολυτα επιτυχης, ασφαλης και επικυρωμενη η εγκατασταση.